Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentDictionar de termeni Cine sunt persoanele fara adapost
 

Cine sunt persoanele fara adapost

 

Exista un loc unde nu indraznim sa ajungem: un loc care iti inspira frica si disconfort. Este mai usor sa intoarcem privirea si sa ne uitam in alta parte. Ce vedem nu este viata noastra si nu face parte din ea. Si cu toate acestea, acest loc sumbru, al fricii si tristetei este casa pentru multe persoane fara adapost. Aceste persoane fara adapost nu pot scapa de sentimentul ghinionului asa cum nu ar trebui ca sentimentul norocului sa continue sa-i urmareasca si pe ei. Cand se intorc si se uita in jurul lor, ei vad tot ceea ce nu au, dar de care au neaparata nevoie.

Persoanele fara adapost sunt cele care nu o locuinta stabila din cauza conditiilor materiale precare, iar in cazul tinerilor fara familii, acestora le lipseste un mediu stabil si sigur, in care se pot dezvolta.

Copii fara adapost sunt acei indivizi care nu dispun de o locuinta stabila pe timp si in conditii adecvate. Persoanele fara adapost includ copiii si tinerii care impart aceeasi casa cu alte persoane din cauza faptului ca si-au pierdut casa personala sau din cauza greutatilor financiare; sunt cei care locuiesc in campusuri, centre de plasament sau camine; sunt cei care sunt lasati in spitale, care locuiesc in adaposturi provizorii sau sunt in grija parintilor adoptivi.

Copiii si, in general, tinerii fara adapost nu fac parte din stereotipurile societatii. Din pacate, ei sunt exclusi, marginalizati, uitati. In lipsa unei locuinte, multi dintre ei se adapostesc la prieteni sau rude, colegi sau cunoscuti, dorm pe strada sau in masini abandonate.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Imparte ajutorul tau pentru persoane fara adapost

Doneaza pentru o casa de batrani

Doneaza pentru fundatii sociale

Despre voluntariat: Adapost, dulce adapost!

Cum sa donezi haine unui centru de plasament

Excluziunea sociala: cum o recunosti?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: