Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Care sunt cele mai cautate donatii de obiecte?
 

Care sunt cele mai cautate donatii de obiecte?

 

cele mai cautate donatii de obiecteOrganizatiile nonguvernametale se implica in ajutorarea persoanelor mai putin norocoase, insa pentru a face acest lucru au nevoie, de cele mai multe ori, de ajutor din partea oamenilor binevoitori. Asadar, ONG-urile au nevoie de donatii, care constau in obiecte si alimente pentru ingrijirea persoanelor afalte in ingrijirea acestora. Iata cateva asociatii pe care le poti ajuta si tu prin donatii.

Asociatia Spiritul Daciei

Aceasta asociatie a fost infiintata in noiembrie 2011 si principalul sau domeniu de activitate consta in programe pentru copii si tineri. Pentru a functiona corespunzator si pentru a reusi sa-si indeplineasca scopul propus, asociatia Spiritul Daciei are nevoie de anumite obiecte, precum calculator, laptop, imprimanta, copiator, videoproiector, flipchart, birou, corp mobil birou, masa de lucru, dulap, documente, carti, consumabule de birou, scaune si mobilier usor, corturi si saci de dormit pentru tabere. Persoana de contact este George Visu, e-mail: george.visu@yahoo.com, tel: 0726.671.667.

Asociatia "Impreuna pentru viitor"

Asociatia de Dezvoltare Comunitara "Impreuna pentru viitor" este o organizatie nonguvernamentala, infiintata la inceputul anului 2012. Aceasta ascociatie se implica in lupta impotriva saraciei, ajutand tinerii si batranii si sprijinind minoritatile.

In ceea ce priveste donatiile, Asociatia "Impreuna pentru viitor", are in principal nevoie de obiecte de mobilier, precum scaune, dulapuri, mese, birouri, dar si alimente neperisabile. Persoana de contact este Ion Emilia, e-mail: emylia.1990@yahoo.com, tel: 0786.888.508.

Asociatia Sanatate si Speranta

Aceasta organizatie nonguvernamentala si nonprofit ofera servicii si programe in domenii, precum educatie, sanatate, cercetare, protectia si ingrijirea animalelor sau protejarea rezervatiilor naturale. Are nevoie de donatii, constand in canapea, fotolii, computere, imprimanta. Persoana de contact este Simona Ciff, e-mail: simonaciff@yahoo.com.

Asociatia Salvand un suflet, Salvam Viitorul - Romania 2010

Aceasta organizatie nonguvernamentala a fost infiintata in toamna anului 2010 si are ca domenii de activitate ajutorarea persoanelor fara adapost, sustinerea familiei sau reintegrarea profesionala.

In ceea ce priveste donatiile, Asociatia "Salvand un suflet, Salvam Viitorul - Romania 2010" are nevoie de imbracaminte, alimente neperisabile, electronice, precum si obiecte de mobilier. Persoana de contact este Mickhaela, e-mail miky_romania2005@yahoo.com.

sursa foto: http://tpmmedias.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rostrigat de ajutor urgent:((((
coemntarii
Buna ziua datorita situatiei grele cu care ma confrunt atat eu si cei 3 copii ai mei in varsta de 12 ani respectiv 8 ani si 2 ani jumate , mentionez toti 3 copii ai mei sunt baietii, pe care ai cresc singura traind pe luna din 126 ron bani care nu ne ajung nici macar sa ofer strictul necesar lor, tatal copiilor nea parasit in urma unui accident, lasand in urma greutati,necazuri,dureri :((((( pentur mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon 0762 15 27 79
Adaugat de: la data de 20-May-2013, 9:29
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Tipuri de donatii pentru ONG

Tipuri de donatii pentru copii

Doneaza pentru copii: 5 tipuri de obiecte pe care le poti dona

Donatii incaltaminte

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: