Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Responsabilitate sociala Andreea Marin - profil de vedeta caritabila
 

Andreea Marin - profil de vedeta caritabila

 

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania, dar si o figura emblematica in ceea ce priveste caritatea. Vedeta a devenit renumita odata cu debutul emisiunii "Surprize, surprize", un program de televiziune care i-a deschis drumul spre o lume pe care vedeta si-a dorit sa o faca mult mai buna, prin initierea a numeroase campanii umanitare.

Proiecte caritabile initiate de Andreea MarinAndreea Marin

Prezentatoarea TV Andreea Marin este presedinte fondator al Fundatiei "Pretuieste Viata", asociatie care desfasoara campanii umanitare pe teme de sanatate, educatie si jurnalism de calitate.

Ea este si autor al cartii "Pretuieste Viata", un volum ce face parte din colectia "Albumele Andreei" si al carei profit a fost donat pentru mamele care sufera de cancer.

Unul dintre cele mai importante si de anvergura proiecte umanitare initiate de Andreea Marin este "Scoala Mamelor", un program prin care realizatoarea TV a incercat sa ajute mamele si familiile cu probleme, prin oferirea unui ajutor specializat in cadrul unor centre in mai multe zone din tara.

De asemenea, in cadrul acestei campanii realizata in colaborare cu Asociatia Telefonul Copilului a fost infiintat si un numar telefonic national unic, 116.111, cu apelare gratuita, disponibil 16 ore pe zi, la care si mamele aflate in dificultate sau in cautarea unor raspunsuri sau rezolvari la anumite probleme pot apela.

Andreea Marin a initiat si campania "Zambet pentru Asia", in colaborare cu Televiziunea Romana si UNICEF, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor tsunamiului ce a avut loc in Thailanda, in anul 2004. Vedeta a reusit sa stranga atunci fonduri in valoare de 750.000 de dolari.

In anul 2006, realizatoarea TV Andreea Marin a fost numita primul ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, datorita numeroaselor campanii umanitare pe care le-a initiat si in care s-a implicat.

Campanii in care s-a implicat Andreea Marin

Andreea Marin s-a implicat, in general, in campanii de ajutorare a copiilor si a mamelor. Ea fost gazda Teledonului "Romania pentru copiii Europei", eveniment caritabil realizat cu sprijinul Guvernului Romaniei, pentru derularea mai multor actiuni caritabile in vederea strangerii de fonduri pentru copiii din orfelinatele romanesti si europene. In cadrul acestui program au fost stransi nu mai putin de 1.100.000 de euro.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a initiat si numeroase Gale UNICEF, la care au participat numeroase personalitati de renume international, printre care Roger Moore, David Beckam, Robbie Williams, si in cadrul carora au fost stranse importante sume de bani, ce au fost donate pentru diverse centre sau persoane aflate in dificultate.

sursa foto: agentiadepresamondena.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roMONICA
coemntarii
buna ziua poate faceti ceva ptr cei mici cu autism eu nu pot sa mia ajut copilul ptr ca nu am bani ce sa fac unde sa mai strig
Adaugat de: la data de 12-November-2013, 11:50
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete caritabile din Romania

Vedete caritabile din lume

Bono - profil de vedeta caritabila

Andreea Marin Banica, fondatoarea fundatiei "Pretuieste Viata"

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: