Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roAjutor Protectia copilului Adoptia la distanta: 4 sfaturi sa adopti un copil la distanta
 

Adoptia la distanta: 4 sfaturi sa adopti un copil la distanta

 

Adoptia la distanta, te-ai gandit ce ar insemna? Daca esti conectat la o alta parte a lumii datorita istoriei familiei, serviciului sau unei afinitati pentru o anumita regiune, te afli printre acele persoanele care se potriveste de minune cu adoptia la distanta. Indiferent de motivele pentru care apelezi la adoptia unui copil la distanta, trebuie sa aduni cat mai mult informatii despre acest demers. Iata care sunt cele 4 sfaturile noastre despre adoptia la distanta.

Angajeaza un avocat pentru adoptia la distanta

Adopta un copil la distanta dar mai intai angajeaza un avocat care isi dezvolta activitatea in tara de unde vrei sa adopti un copil. Poate sa iti dea un pret real al costurilor, sa iti spuna exact perioada de asteptare si sa te sfatuiasca legat de ce e nevoie sa aduci pentru el, cand vei calatori in tara de origine a copilului.

Afla ce costuri implica adoptia la distanta

Costurile unei adoptii la distanta sunt variabile, pentru ca depind de transport si domiciliul, si pentru ca intotdeauna apar cheltuieli neasteptate. De exemplu, in suma stabilita initial pentru inceperea procesului de cautare a unui copil la distanta, unele agentii sau orfelinate iti pot cere fotografii ale rudelor apropiate astfel incat sa gaseasca un copil care sa aiba trasaturi comune cu ale familiei tale.

Fii sigur de alegerea ta cand apelezi la adoptia la distanta!

Orfelinatele din tari straine furnizeaza deobicei informatii despre situatia medicala a copilului si cateva informatii despre familia lui si mama natuala. Apoi, ofelinatele iti vor trimite poze ale copiiilor care se potrivesc cel mai bine cu tine. Nu trebuie sa accepti primul copil, chiar daca te vei simti inconfortabil cu gandul ca trebuie sa refuzi un copil. Nu ar fi corect nici pentru tine si nici pentru copil, sa adopti la distanta un copil pe care nu il vei putea creste. Asa ca fii sigur ca vei alege copilul potrivit pentru tine!

Un medic pediatru in procesul uneii adoptii la distanta

Inainte ca procesul de adoptie la distanta sa se incheie, alege si un medic pediatru pentru copilul tau. In cazul in care ai o urgenta medicala sau ai nevoie de anumite raspunsuri, doctorul tau te va putea ajuta. In acest caz, spune-i medicului tau sa fie pregatit pentru astfel de solicitari.

Sursa foto: www.ucmerced.edu

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Omul fara adapost

Mamele copiiilor autisti sufera mai mult?

Imparte ajutorul tau pentru persoane fara adapost

Ce este protectia speciala a copilului?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Cere ajutor  
Adauga un caz
Adauga un anunt urgent
Adauga o fundatie
Adauga o cerere de sange
Adauga o cerere de donatii obiecte
Cum poti cere ajutor
Ofera ajutor
Anunturi urgente
Cazuri urgente
Persoane fizice
Institutii sociale
Cum poti ajuta
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: