Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Adaposturi pentru caini in Bucuresti
 

Adaposturi pentru caini in Bucuresti

 

Cainii fara stapan sunt din ce in ce mai multi pe strazile din Bucuresti, iar adaposturile pentru caini sunt prea putine pentru a-i putea ajuta pe toti. Exista, totusi, cateva adaposturi care gazduiesc animalele fara stapan, unde poti sa duci cainii neajutorati pe care ii gasesti pe strazi sau de unde poti adopta un caine abandonat. Iata cateva dintre adaposturile pentru caini din Bucuresti.

adaposturi caini1. Adapostul Primariei Generale a Capitalei

Acest adapost pentru ajutorarea cainilor fara stapan din Bucuresti este situat in sectorul 3, in dreptul bulevardului Theodor Pallady nr. 262. Fundatia Vier Pfoten este prezenta in acest adapost si sterilizeaza cainii fara stapan, dupa care ii reteritorializeaza. Capacitatea adapostului este de 250 de caini.

2. Adapostul de caini de la Mogosoaia

Adapostul de caini fara stapan din Mogosoaia a fost infiintat in 1979. Are o suprafata de 2000 metri patrati si a adapostit, de-a lungul timpului, un numar mare de catei. Toti cei care au putut fi dati spre adoptie au parasit adapostul, iar ceilalti au fost ingrijiti in permanenta.

In ultimii ani, au fost facute numeroase investitii la Adapostul de caini de la Mogosoaia, astfel ca, astazi este un adapost modern. Capacitatea adapostului este de 200 de locuri si in prezent sunt toate ocupate.

Toti cei care vor sa ajute cainii de la Mogosoaia pot face donatii in contul RO68BPOS70802782541 ROL01, deschis la Banc Post Ghencea sau pot dona 2% din impozitul pe venit catre Comitetul National pentru Protectia Animalelor, pana la data de 15 mai 2013.

3. Adapostul de animale de la Glina

Adapostul de la Glina a fost realizat in urma cu cativa ani, iar cainii de acolo au fost salvati de mai multe Asociatii care se ocupa cu protectia drepturilor animalelor. In adapost se afla cainii Asociatiei Robi si Asociatiei Pentru Protectia Animalelor A Doua Sansa, caini care au fost abandonati in adapost de persoanele care i-au adus.

Cei care vor sa ajute cainii din adapostul de la Glina pot contacta cele doua asociatii care au caini acolo. Contact: ioana.tess@yahoo.com si asociatia.robi@gmail.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Asociatia HAR: Human + Animal Rights
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: