Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Acorda un ajutor celor nevoiasi prin donatii lunare!
 

Acorda un ajutor celor nevoiasi prin donatii lunare!

 

Ce am putea face fara bani? Mai nimic, ar spune multi dintre voi. Ce am putea face cu ajutorul banilor? Lucruri banale: construim case, cumparam masini, mergem in excursii. Insa, exista persoane care fac mai mult decat atat, sunt cei care renunta la o parte din venitul lor pentru a ajuta oamenii mai putini norocosi. Si nu vorbim doar de milionarii sau miliardarii planetei, ci de oameni simpli carora le face placere sa ajute. Sumele donate nu sunt mari, insa pot face diferenta. Iata cateva proiecte la care poti contribui, donand mai putin de zece dolari!

ajutor1. Three's a crowd

Organizatia CharitySub a format o comunitate de donatori care sprijina diferite cauze, in fiecare luna. Pentru doar cinci dolari, membrii CharitySub aleg trei organizatii diferite pe care le sprijina. Astfel, in fiecare an, o persoana doneaza 60 de dolari pentru a sustine diferite cauze umanitare.

2. Go micro

Kiva este o organizatie nonprofit care aduna persoane dornice sa-i imprumute pe altii, pentru a atenua nivelul de saracie. Kiva este prima organizatie de micro-finantare care permite "creditorilor" sa sprijine proiecte de afaceri din tarile in curs de dezvoltare si urmareste rambursarea banilor. Un exemplu de imprumut sustinut de aceasta organizatie este cazul unul barbat din Cambodjia care avea nevoie de seminte de orez pentru terenurile agricole. Ideea pe care se bazeaza acest proiect este ca atunci cand banii iti sunt rambursati sa nu ii cheltuiesti, ci sa ii investesti din nou.

3. Donations for the texting generation

Crucea Rosie din SUA ofera ajutor persoanelor din zonele afectate de dezastre naturale, sprijina familiile militarilor din SUA, furnizeaza unitati de sange spitalelor si ofera servicii de sanatate, securitate si sprijin international. Cei care doresc sa contribuie pot sprijini proiectele Crucii Rosii prin trrimiterea unui SMS, in urma caruia doneaza 10 dolari. Banii vor fi folositi fie pentru a ajuta persoanele afectate de dezastrele naturale, fie pentru vaccinarea copiilor pentru a reduce numarul mortilor cauzate de rujeola.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Doneaza bani: in cine ai incredere?

Doneaza bani pentru 5 fundatii renumite

Donatiile in bani sunt sau nu scutite de TVA?

Cum sa eviti sa fii inselat atunci cand donezi bani – 6 intrebari

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: