Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile 5 aplicatii care te ajuta sa iti transformi visele in realitate
 

5 aplicatii care te ajuta sa iti transformi visele in realitate

 

Oamenii aspira la lucruri marete si spera ca ceea ce isi doresc sa devin realitate. Uneori, pentru ca visele lor sa se indeplineasca, au nevoie de mici impulsuri. Iti prezentam cinci aplicatii care sa-ti dea startul pentru a-ti transforma visele in realitate!

aplicatii vise1. Everest

Aceasta aplicatie pentru iPhone si iPod permite utilizatorilor sa-si atinga un numar nelimitat de vise si, de asemenea, functioneaza ca o retea sociala. Everest are o multime de caracteristici diferite care le permite utilizatorilor sa-si urmeze visele si sa-si creeze noi obiective.

Conturile sunt create prin e-mail sau prin intermediul retelei de socializare Facebook si le permite utilizatorilor sa urmareasca activitatea prietenilor, pana ce acestia isi ating obiectivele. In plus, ei au posibilitatea de a stabili diferite termene pana cand isi propun sa-si indeplineasca visele.

2. Lift

Este o aplicatie web si pentru iPhone care permite utilizatorilor sa isi selecteze un obiectiv si sa se tina de el, pana il realizeaza. In acest sens, este alcatuit un grafic care le arata cat mai au pana la atingerea obiectivului.

Exista si o comunitate Lift, astfel ca utilizatorii isi vor impartasesti obiceiurile cu ceilalti si se vor incuraja reciproc.

3. 43 things

Aceasta aplicatie pentru web si iPhone are peste 3 milioane de utilizatori care isi impartasesc visele si obiectivele. Platforma invita utilizatorii sa isi scrie visele fie sub forma unei simple propozitii, fie structurate intr-un blog.

In plus, prin intermediul acestei aplicatii, iti poti face o idee despre timpul necesar pana la indeplinirea obiectivului propus, precum si cat de valoros este acesta. In plus, poti interactiona cu utilizatorii care au acelasi vis.

4. Wishlab

Este o aplicatie pentru iPhone care utilizeaza fotografii, text si video pentru a-ti putea urmari visele. Astfel, iti poti adauga pe wall o dorinta, folosindu-te de fotografii, text sau video. Ulterior, vei primite notificari prin e-mail, pentru a nu uita de visul tau.

5. Habitforge

Este o aplicatie web care te ajuta sa-ti dezvolti obiceiuri sanatoase, care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor. Ideea acestei aplicatii este ca ai nevoie de 21 de zile consecutive pentru a pune un obicei in pracitca. Habitforge iti va trimite un e-mail in fiecare zi pentru a se asigura ca nu-ti abandonezi obiectivele.

sursa foto:cnet.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 6 site-uri care te fac fericit

6 site-uri potrivite pentru a-ti stimula creativitatea

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: