Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Roca Roxana Andreea

 
Data creare: 26-07-2017, 15:26
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 1 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
Imparte  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
Imparte
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Roca
Prenume: Roxana Andreea
Varsta: 25 ani
Judet: Bacau
Adresa: Sat Faraoani
Telefon: 0755 927 684 doar SMS
E-mail: xoxo_zuzzu@yahoo.com
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Altele
Grad handicap: Grad III - mediu
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare
Sustinut de: Toate

Roxana Andreea RocaPagina creata si certificata de catre echipa Imparte.ro, astazi, 26.07.2017.


Roxana Andreea, o fata draga noua, care de abia a implinit frumoasa varsta de 25 de ani, are nevoie de ajutorul nostru.

Roxana s-a nascut cu deficiente grave de auz si implicit de vorbire, lipsa perceptiei sunetelor determinand imposibilitatea dezvoltarii limbajului.

Roxana Andreea RocaRoxana poarta aparate auditive inca de la varsta de 3 ani si jumatate, aprobate cu greu spre decontare, de catre medici de la Bucuresti, datorita eforturilor si insistentelor parintilor ei.

Fara sa exageram si prin prisma intregului istoric post ’89 al sistemului medical romanesc, avem dreptul sa ne exprimam indignarea fata de afirmatii venite de la specialisti si doctori in stiinte medicale, precum ca Roxana nu va fi niciodata un om normal si nu se va integra in societate. Da, intelegem deficientele sistemului medical romanesc, dar nu putem trece peste juramantul depus de un medic atunci cand intra in campul muncii, atunci cand trebuie sa faca totul pentru a salva o viata, pentru a ameliora o deficienta, pentru a alina o durere.

Cu toate acestea, atat Roxana cat si familia ei au mers mai departe, iar rezultatele se vad. Roxana a luat BAC-ul si a urmat cursuri de calificare, in prezent ocupand postul de bibliotecara la scoala din comuna Cleja, jud. Bacau. Isi doreste sa urmeze o facultate, pe care de altfel a si inceput-o, dar a abandonat-o din cauza situatiei financiare precare.

Ambitia Roxanei de a deveni un om normal, ne-a determinat sa demaram aceasta campanie, fiind convinsi ca acest copil, da, noi o numim copil chiar si la 25 de ani 😊, poate avea sanse mai mari de afirmare si dezvoltare.

Din pacate, Roxana se confrunta inca cu deficiente majore de auz, avand nevoie de un sistem electronic performant care sa o ajute in perceptia sunetelor, sistem nedecontat de CNAS si care costa aproximativ 13.000 Lei. Asta in conditiile in care posibilitatile familiei sunt minime, Roxana mai avand 3 surori, cea mai mica suferind si ea de deficiente de auz.

Roxana Andreea RocaNoi credem in Roxana si in viitorul ei si mai credem ca la randul ei, se va implica in a ajuta pe cei aflati in nevoi, conform principiului nescris al reciprocitatii. De fapt, si-ar dori sa se specializeze in logopedie infantila, in ideea de a ajuta copii cu deficiente de auz sau vorbire.

In speranta ca veti fi alaturi de noi, haideti sa ne implicam cu cat putem si sa ajutam un copil care a avut ambitia sa-si asigure viitorul, prin propria vointa, urmand o scoala in conditiile in care sufera de o deficienta majora in comunicare. Roxana s-a educat si autoeducat, fiind constienta de valoarea cunostintelor necesare urmarii unui curs al vietii mai bun si mai adaptat nevoilor societatii actuale.

Pentru donatii, va rugam sa folosti conturile la Banca Transilvania (Transilvania Bank), deschise pe numele Roxana Andreea Roca:

RON:  RO89BTRLRONCRT0387243201
EURO: RO39BTRLEURCRT0387243201
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22.

Agentii economici sau organizatiile care doresc sa faca sponsorizari, o pot face legal si fara costuri, in baza prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea si in baza Codului Fiscal, printr-un contract de mecenat incheiat in forma autentica direct cu beneficiarul, sau prin contract de sponsorizare incheiat cu un ONG, in limitele a maxim 0,5% din cifra de afaceri si a maxim 20% din impozitul pe profit datorat statului, conditii ce trebuie indeplinite simultan.

Pentru detalii suplimentare, o puteti contacta pe Roxana, doar prin SMS, la numarul: 0755 927 684. De asemenea, puteti discuta telefonic cu mama ei, apeland numarul: 0758 159 774.

Imparte.ro va sta la dispozitie cu detalii, pe adresa de e-mail: contact@imparte.ro.

Roxana si echipa Imparte.ro, va multumim cu drag

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau