Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Rezmives Lisa-Maria

 
Data creare: 27-03-2017, 12:30
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 2 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
amaliarincan  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
amaliarincan
Imparte
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Rezmives
Prenume: Lisa-Maria
Varsta: 4 ani
Judet: Salaj
Adresa: Loc. Cheud, com. Napradea
Telefon: 0746633857
E-mail: rincanamalia@gmail.com
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Copii
Afectiuni: Boli neurologice
Grad handicap: Grad I - grav
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare, Fara sprijin familial, Urgente medicale
Sustinut de: Toate

Lisa Maria RezmivesPagina verificata si certificata de echipa Imparte.ro, astazi, 27.03.2017. Actulaizarile ulterioare, vor fi facute numai de reprezentantii Imparte.ro, in baza informatiilor trimise pe adresa contact@imparte.ro


Actualizare 03.10.2017
Revenim tarziu cu vesti bune. Pe 28 august, Lisa a sosit la Bucuresti insotita de mama ei, Amalia. Investigatiile medicale efectuate la Spitalul Obregia, au exclus parte din afectiunile grave presupuse. Datorita perioadei de concedii, testul RMN nu a putut fi efectuat, dar a fost programatata pentru acesta pe data de 19 octombrie.

Am vazut-o pe Lisa in ultima zi de spitalizare si am imbarcat-o in ambulanta care a dus-o acasa. O dulceata de fetita, molatica datorita bolii, dar cu dorinta vadita de a se juca. Noi credem ca este genetica dorinta unui copil de a se juca si este trist sa vezi un copil care nu o poate face. Dar manuta care imi strangea degetul cu ceva forta, denota o dorinta de a se ridica, de ase se zbengui asemeni oricarui copil.

Trecand peste tristetile de moment, dorim sa reamintim ca in acea perioada o doamna a mai donat 500 RON in contul Lisei, iar in aceste zile, un domn a donat 1000 RON. Nu putem publica numele donatorilor fara acordul acestora sau fara un mesaj explicit din partea lor. Dar le multumim pe aceasta cale si ii asiguram ca gestul lor nu este in zadar. Noi credem ca Lisa are sanse sa-si revina!

O alta supriza recenta: Lisa a inceput sa spuna "mama", nu sporadic, ci repetat :). Asta dupa ce i s-a administrat un sirop cu Omega 3 (MOLLERS) din ulei de peste, recomandat de doamna doctor Medrut Alina si cumparat de la Bucuresti. Se pare ca are efecte exceptionale in dezvoltarea creierului, in special al micutilor cu deficiente neurologice.

Ne vom vedea cu Lisa din nou, pe data de 19 octombrie, la Bucuresti si promitem sa revenim cu poze si vesti bune.

Inca o data multumim tuturor donatorilor, doamnei doctor Oana Tarta si medicilor din echipa si nu in ultimul rand Serviciului de Ambulanta Zalau cu ajutorul caruia Lisa ajunge la Bucuresti.


Actualizare 20.07.2017
Surprizele se tin lant, in favoarea Lisei. Inca doua donatii, de la doi domni, in sume de 840 si 300 RON, au intrat in contul Amaliei, mama Lisei. Le multumim pe aceasta cale si ii invitam sa ne mai viziteze pagina, pentru a fi la curent cu situatia micutei si pentru a fi convinsi ca facem lucruri bune.

Si inca o surpriza, doamna doctor Dana Craiu, activand in cadrul policlinicilor Regina Maria, dar si in cadrul Spitalului Alexandru Obregia, si-a exprimat dorinta de a se implica in investigarea cazului Lisei.

Cu drag, Lisa si echipa Imparte.ro, multumim tuturor pentru implicare!


Actualizare 12.07.2017
In urma demersurilor facute de imparte.ro, o domnisoara de la Brain Institute ne-a pus in legatura cu doamna doctor Oana Tarta, medic specialist in neurologie pediatrica, care activeaza si in cadrul Spitalului Alexandru Obregia din Bucuresti si care si-a exprimar dorinta de a se implica in cazul Lisei. Am luat legatura cu dansa si ne-a programat-o pe Lisa pentru internare, pe data de 28 august. Mare minune si ii multumim pentru implicare!

Cu drag, Echipa Imparte.ro


Actualizare 29.06.2017
Ne bucuram sa auzim ca Lisa beneficiaza de ajutor, inca doi donatori contribuind cu 200 si 550 RON. Le multumim pe aceasta cale si ii asiguram de intreaga transparenta si corectitudine in utilizarea fondurilor.

Cu drag, Lisa si echipa Imparte.ro


Actualizare 23.05.2017
Iata ca oameni dragi, impresionati de Lisa, au facut primele donatii de 300 si 100 RON. Vom pastra anonimatul celor doua doamne si le multumim pentru implicare.

Cu drag, Lisa, Amalia si echipa Imparte.ro


La vârsta de 3 luni, după primul vaccin, Lisa a facut o convulsie care a durat timp de peste 25 de minute. Dupa acea convulsie, Lisa a ramas practic ca o leguma.

La 4 ani, Lisa nu umbla, nu vorbeste, nu sta in fund, nu reactioneaza la stimuli.

Am fost internata cu fetita mea la Spitalul Clinic de Neurologie Pediatrica din Cluj Napoca, unde au descoperit ca Lisa sa nascut cu creierul mic, nedezvoltat, iar vaccinul ia afectat creierul, lasand-o cu probleme grave de dezvoltare neuro-motorie.

In data de 30.05.2013, Lisei i sa recoltat sânge pentru o analiza specială, fiind suspecta de boala Pompe si fiind trimisă de la Clinica de Neurologie Pediatrica din Cluj Napoca la Synevo, rezultatele au iesit negative.

Doctorita care sa ocupat de fetita mea, mi-a spus ca ar trebui facute mai multe investigati, pentru a afla de ce boala suferă Lisa, doar ca ar trebui sa incerc la alți medici specialisti, pentru ca dansa este lipsita de posibilitati, spitalul neavand fonduri pentru astfel de investigatii.

Doamna doctor mi-a recomandat sa merg cu Lisa in centre specializate pentru boli neuro-metabolice.

Doctorita m-a atentionat ca Lisa are nevoie de investigatii complexe, inclusiv analize specifice mutatiilor genetice, costurile putand ajunge la mii de euro.

Sunt divortata de 4 ani si am 4 copii pe care ii cresc singura locuind intru-n apartament inchiriat iar Lisa este cea mai mica si singura care sa nascut cu probleme.

Fac kinetoterapie cu Lisa la Asociatia Suntem Părinți Noua ne Pasă, din orasul Jibou, jud. Sălaj si in Zalău, la Centrul de recuperare,, Acasa". La centrul de recuperare m-au invatat cum sa fac terapie cu Lisa, masaj si kinetoterapie acasa, dar cu toate acestea, in 4ani de zile, nu se vad rezultate.

Apelez la comunitate, la oameni, fiindca este tot ce pot face pentru fetita mea si cred ca sunt persoane cu suflet care pot sa ma ajute sa aflu cu ce boala se confruntă Lisa Maria.

Sunt cuvintele unei mame care nu se poate bucura de un copil de o frumusete aparte, precum Lisa. Cuvintele unei mame lipsita de posibilitati financiare, de sprijin si de ajutor.

Noi credem ca Lisa merita toate eforturile noastre, credem ca existe toate sansele sa fie un copil normal, sa se bucure de viata, de copilarie, sa zburde, sa rada si sa se joace.

Ceea ce pentru noi poate insemna putin, pentru Liza inseamna enorm si o sansa la viata si la viitor.

Doantiile se pot face in contul RO60CECEC001946319546911, deschis la CEC Bank pe numele Amalia Rincan, mama Lisei.

Echipa Imparte.ro, Lisa si Amalia, va multumim turor pentru implicare si promitem sa va tinem la curent cu evolutia situatiei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: contact@imparte.ro

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau