Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Pirsu Monica

 
Data creare: 16-03-2016, 21:29
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 2 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
beatricemonica  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
Imparte
soleilroi
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Pirsu
Prenume: Monica
Varsta: 32 ani
Judet: Bacau
Adresa: Sascut, Jud. Bacau
Telefon: 0753992970
E-mail: beatrice.parsumonica@yahoo.com
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Boli neurologice
Grad handicap: Grad I - grav
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare, Urgente medicale
Sustinut de: Toate

Verificat de catre Imparte.roPagina verificata si actualizata astazi, 07.04.2016 de catre echipa Imparte.ro. Actualizarile ulterioare vor fi facute numai de catre Imparte.ro


Buna Ziua Tuturor,

Ma numesc Monica si am 32 de ani. Sint nevazatoare de la virsta de 13 ani.

Am incercat sa imi remediez vederea in toate modurile posibile. Din pacate a fost cu neputinţă. Am fost in mai multe centre, peste tot aici la noi in Romania dar si in afara, la Milano, la Spitalul San Raffaele si la Barcellona. Nimeni, in urma investigatiilor efectuate, nu mi-a dat nici o sansa, absolut toti medicii spunindu-mi ca avind nervul optic atrofiat , in urma a 2 operatii esuate de glaucom congenital, vindecarea mea este imposibila.

Dar iata ca sansa vietii mele a sosit. Intr-o zi am vazut la PRO TV cazul unui baiat, Iulian Rada, care in urma unei interventii cu celule STEM la clinica BEIKE din Thailanda, si-a recapatat vederea. Este unul dintre putinele centre din lume care face astfel de operaţii pentru implantarea de celule STEM, in acest sens existind numeroase marturii ale diversilor pacienti din toata lumea, toate cu SUCCES GARANTAT.

Am luat legătura cu cei de la spitalul respectiv, le-am trimis toate documentele in posesia mea si, spre marea mea uimire, M-AU ACCEPTAT Nu stiu daca cineva ar putea crede si ar putea intelege ce s-a petrecut in sufletul meu in acel moment…o imensa bucurie, amestecata cu un ocean de speranta …dar din pacate totul s-a naruit in momentul in care am aflat - (in urma discutiei cu dl. Rada, pe care l-am contactat ulterior si si cu medicii din Thailanda) costul acestei operatii – circa 28.000 de dolari , cost ce cuprinde interventia cu celule STEM la ambii ochi, spitalizarea si o parte a terapiilor pe o durata de 3 saptamini, atit cit ar prevede sederea mea in Thailanda.

Nu stim, noi speram in bunul Dumnezeu ca aceasta interventie sa fie un succes, eu as putea sa imi recapat în totalitate vederea. As vrea si va cer ajutorul Voua tuturor, oameni de suflet deosebit, ce pot intelege ce simte o persoana care traieste in fiecare zi in intuneric. Fiecare zi care pentru mine incepe in fiecare dimineata , intr-o totala incertitudine, si care are o singura culoare: NEAGRA. Pentru mine alte culori nu exista, si as da orice pe lumea asta sa pot vedea din nou chipul mamei mele si al celor dragi mie, tatal si sora mea.

Sinteti singurii care ma pota juta ca pentru mine noaptea sa se transforme in zi. Părinţii mei sunt oameni simpli, trăiesc, de altfel modest din pensiilie lor, prin urmare nu avem posibilităţi si nici nu avem unde sa apelam. Nu vreau si nu pretind altceva de la Bunul Dumnezeu decit sa imi reacapat vederea. VA IMPLOR, SPERANTA MEA ESTE IN VOI, CE CITITI ACETE RINDURI. Va multumesc din toata inima!

Pentru donatii:
IBAN RON: RO61RNCB0268149308320003
IBAN EUR: RO18RNCB0268149308320001


Contact: Beatrice.parsumonica@yahoo.com Tel: 0753/992.970

Nota Admin: Pagina a fost creata de sora Monicai (Mariana in acte), Nicoleta Pirsu. La telefon raspunde Monica.

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau