Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Nita Elena - Claudia

 
Data creare: 27-02-2018, 12:24
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 1 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
Elenanota  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
Imparte
Ardeleanu
ileanaroxana
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Nita
Prenume: Elena - Claudia
Varsta: 30 ani
Judet: Prahova
Adresa: Boldesti - Scaeni
Telefon: 0735676295
E-mail: nota.elena@yahoo.ro
Tip: Familii
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Altele
Grad handicap: Fara grad
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare, Fara sprijin familial

Elena Claudia Nita src=Imedia/Galerie/CAZURI/Verificat_imparte.jpg alt=Elena Claudia Nita ,Pagina verificata si certificata de echipa Imparte.ro, astazi, 27.02.2018. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail contact@imparte.ro

Actualizare,Multumim celor doi domni de la Bucuresti care au vizitat familia Nita si le-au adus alimente si dulciuri pentru copii. Dorim tuturor un Paste Luminos alaturi de cei dragi.Familia Nita si echipa Imparte.ro

Actualizare Imparte.ro 05.03.2018. Un domn din Calarasi, a trimis familiei prin mandat postal, 150 lei. Am luat lapte pentru cea mica si ceva de mancare, ne transmite Elena. Multumim cu drag domnului T din Calarasi.

Ma numesc Elena Nita si impreuna cu sotul meu avem 6 copii. Locuim fara acte in casa parinteasca a sotului, in orasul Boldesti - Scaeni, judetul Prahova. Casa este impartita in 3 parti, sotul mai avand doi frati.Nu avem apa curenta si gaz. Avem un put in curte sapat de sotul meu, din care scoatem apa cu un hidrofor, pentru o baie improvizata.

Dupa posibilitati, am renovat doua odaite si un hol vechi. De la infiltratiile de apa ne-a cazut un perete si a trebuit sa-l reconstruim urgent, fiind singura camera incalzita. Am mai construit o camera dar nu am apucat sa o facem locuibila. Gatesc intr-o bucatarie improvizata afara. Avem gazul in curte, dar cand a murit socrul nu avem mutatie si s-a reziliat contractul. Acum ne costa 1300 lei proiectul si instalatia.Ne dam silinta sa asiguram copiilor un trai decent, dar de multe ori ne este peste puteri. 3 dintre copii merg la scoala, iar sotul, lucrator in constructii, nu găsește de lucru in acesta perioada. A mai avut si probleme de sanatate datorita unor pietre la rinichi. Altfel, muncim pe unde putem si pe unde gasim, ocazional.Am crescut gaini si purcei, dar in ultima vreme nu ne-am mai permis. Traim in special din alocatiile copiilor si din ajutorul social pentru care sotul lucreaza 5-6 zile pe luna, la primarie. Eu mai lucrez ocazional la curatenie, atat cat imi permit copiii sa plec de acasa.Se intampla sa ramenem de multe ori fara bani si sa acumulam restante, in special la lumina. Nu stam bine nici cu incalzirea, cu toate ca am adunat lemne de foc toata vara; s-au terminat tocmai acum, in miez de iarna.Venim cu rugamintea de a ne ajuta macar pana trece iarna. Sunt binevenite alimente, banuti, rechizite scolare, haine si incaltaminte pentru copii si chiar lemne de foc daca sunt in zona, fiindca nu ne permitem transportul. De haine avem nevoie in special pentru baiatul de 12 ani si jumatate. Are 1,70 m si poarta 43 la picior, nu se potriveste cu tatal lui care poarta 40. Ce sa facem daca traieste pe picior mare :).Fetele au 11, 9, 4, 3 ani, iar cea mica noua luni. Nu are cine sa ne ajute, nici rudele pe care le avem nu au situatii prea bune, din pacate.Va multumesc si sper ca in viitor sa putem demonstra ca suntem capabili sa ne descurcam singuri, asa cum am mai facut-o. Din pacate este o perioada in care chiar avem nevoie de ajutor. Oricine este binevenit sa ne viziteze si sa constate la fata locului situatia si ce am reusit sa facem cu propriile puteri. Pentru donatii va rugam sa folositi contul bancar RO17BRDE300SV61138613000,,deschis la BRD pe numele mamei, Nita Elena Nu avem acceptul bancii de a folosi contul in care statul vireaza alocatiile copiilor.Deoarece nu avem dreptul sa facem modificari in pagina, acestea vor fi operate de echipa Imparte.ro care va publica si actualizarile de rigoare.Cu drag si recunostinta, familia Nita.

Nota legala Imparte.ro Folosirea informatiilor de pe aceasta pagina in alte scopuri decat cele umanitar-caritabile declarate si in beneficiul Elenei Claudia Nita si a familiei acesteia, in mod integral, partial, denaturate in forma si/sau continut, poate constitui infractiune si se poate supune rigorilor legii romane in vigoare.

Contacteaza utilizatorul


Mulțumim
coemntarii
Mulțumim domnului. Gelu M pentru incaltarile oferite băiatului, va mulțumim
Adaugat de: Elenanota la data de 30-March-2018, 23:20
linie gri
 

 
Doneaza obiecte
Are nevoie de Alimente, imbracaminte si incaltaminte, lemne de foc, rechizite scolare
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau