Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Lapusneanu Norberth Andrei

 
Data creare: 29-07-2014, 09:57
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 6 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
norberth  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
soleilroi
MikaF
Blue29
Maria23
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Lapusneanu
Prenume: Norberth Andrei
Varsta: 4 ani
Judet: Hunedoara
Adresa: Str. Eroilor, nr 1, bl. 24, sc. b, ap. 32, Hunedoara
Telefon: 0766222706 sau 0770808503
E-mail: lapusneanu.elena@yahoo.com
Tip: Familii
Categorie de varsta: Copii
Afectiuni:
Grad handicap: Grad III - mediu
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare, Fara sprijin familial, Urgente medicale
Sustinut de: Toate

Numele meu este Elena Lapusneanu, sunt o mama cu cinci copii, din care doi foarte bolnaviori. Povestea a inceput acum 6 ani si jumatate cand s-a nascut Norberth. Prima data am aflat e posibil sa aiba sindrom Down, apoi la 3 luni, dintr-o raceala usoara am ajuns la Urgenta in stop cardio-respirator. Dumnezeu a fost mare si l-a salvat desi sperantele erau aproape zero. La varsta 8 luni am reusit sa-i facem testul de cariotip la Genetica Cluj-Napoca si s-a confirmat diagnosticul de Trisomie 2, adica sindrom Down. Pe linga toate astea ni s-a confirmat de la Institul de Boli Cardiovasculare Cluj si diagnosticul de DSV si vestea ca trebuie operat de urgenta pana la varsta de 1 an. Am inceput sa mergem la controale regulate la Institul de Boli Cardiovasculare Tg. Mures. Intre timp s-a nascut al 4 -lea copil, Georgiana.

Pe data de 3 iulie 2009 Norberth a intrat in sala de operatii pentru corectarea chirurgicala a gaurii din inima . Dupa mai bine de 5 ore am primit vestea ca operatia a reusit, dar primele 48 de ore sunt critice. In a10 a zi a facut aritmie cardiaca dar am trecut si de asta. Tratamentul postoperator a durat aproximativ 3 ani si ne costa cam 350 lei pe luna. Datorita acestor costuri cat si costurilor operatiei, am ajuns ingropati in datorii din care nu mai putem iesi. Mergem regulat la control la Tg.Mures, iar acum, pe 5 August 2014, suntem programati la cardiologie si NPI.

E greu, e srigator la cer, uneori ma ascund si pling sa nu ma vada copiii, pentru ca ei nu au nici o vina ca s-au nascut saraci. Ca si cum nu era destul de mare necazul s-a nascut si Mihai si pe la virsta de 6 luni au inceput racelile consecutive, cu respiratie greoaie. Acum, la un an si o luna are diagnosticul de astm bronsic infantil si i-a tratament zilnic. Ma costa aproximativ 50 ron doar tratamentul lui. La Norberth difera in functie de ce-i prescrie medicul de la NPI, dar oscileaza intre 200-300 ron lunar, deoarece medicamentele nu sunt compensate.

Eu, in urma a doua socuri hemoragice, am fost diagnosticata cu fibrom uterin hemoragic, am o carenta mare de fier din acest motiv, iar acum sunt insarcinata in 7 luni.

Pe scurt, aceasta e povestea noastra si nu avem ajutor de nicaieri, caci parintii mei si ai sotului meu sunt decedati. Daca cineva doreste detalii mai multe, ma poate contacta la tel. 0756425494. Va multumesc.

As dori sa mentionez ca in octombrie 2014 am nascut un baietel.Pentru cine vrea sa stie mai multe detalii pot fi contactata telefonic sau la adresa. Va multumesc.

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau