Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

⚠ Caz inchis - Sucher Ana-Elena

 
Data creare: 19-03-2016, 22:02
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 7 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
Imparte  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
soleilroi
Imparte
RalucaRRM
NICOLETABOTE
ale.draia
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Sucher
Prenume: Ana-Elena
Varsta: 28 ani
Judet: Bucuresti
E-mail: ana.sucher@yahoo.com
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Boli neurologice
Grad handicap: Grad I - grav
Nevoi socio-economice: Urgente medicale
Sustinut de: Toate

Ana Elena SucherVerificat si actualizat de catre Imparte.ro astazi, 20.03.2016.


Actualizare 26.12.2017
Astazi inchidem cazul in lipsa oricaror informari din partea beneficiarului campaniei si in conditiile in care in retelele sociale exista informatii precum ca s-a strans intreaga suma necesara interventiei.

Echipa Imparte.ro

 


 

Ana-Elena SucherNumele meu este Ana Șucher, am 28 de ani și din 2011 sunt nevăzătoare.

Dorința mea era sa am o carieră în avocatură, am început Facultatea de Drept însă în anul II totul s-a spulberat. Totul a inceput acum 5 ani, când am descoperit că am o tumora benignă pe creier. A fost un șoc pentru mine sa aflu că la vârsta de 21 de ani, vârstă la care mulți tineri se bucură din plin de viață și își fac planuri de viitor, eu urma să fiu greu încercata de viață. Am început să am dureri de cap din ce in ce mai mari, chiar insuportabile, iar vederea îmi era afectată pe zi ce trecea.

În căutarea unui răspuns m-am dus la spitalul Militar, unde mi s-a făcut un RMN care a relevat un meningiom atipic de coasă. În timp ce faceam RMN-ul mulți medici s-au adunat pe hol iar mama l-a auzit pe unul dintre ei întrebând: Cine este fata cu tumora gigant” Aveam o tumora de 6/7 cm așezată în față, deasupra nervilor optici. De atunci viața mi s-a schimbat radical.

Pe 1 august 2011 m-am operat la spitalul Bagdasar Arseni, operație care a durat 9 ore, după care doctorul m-a liniștit spunându-mi că totul va fi bine și că în maxim o lună o să îmi revin. însă lucrurile nu au stat așa Timpul trecea iar eu tot nu îmi reveneam, din contra, vederea îmi tot scădea iar în momentul de față nu mai zăresc decât puțină lumină și câteva linii fine.

Spitalizarea a fost costisitoare iar familia mea a trebuit sa împrumute mulți bani pentru a-mi putea asigura cele necesare. Am încercat să găsesc soluții peste tot, am mers la foarte mulți medici în speranța de a găsi vindecarea. M-am chinuit cu tot felul de medicamente, am încercat până și terapii naturiste, dar totul a fost în zadar. Suferința era atât de mare încat abia mai rezistam, plângeam și mă rugam continuu pentru o minune.

Când credeam că nu mai am nicio speranță Dumnezeu mi-a arătat ca mai am o sansa, rugămințile mi-au fost ascultate iar acum pot sa privesc cu incredere spre viitor. În Thailanda există singura clinică din lume care prin intermediul unor implanturi cu celule stem mă poate ajuta să văd din nou. Intervenția este programată pentru 15 august 2016, dar costul ei este de 25 000 $, o sumă pe care nu mi-o pot permite. 

Vă rog din tot sufletul să mă ajutați să strâng această sumă atât de necesară pentru a putea vedea din nou. Îmi doresc să am o viață normală, ca orice tânăr de vârsta mea, să îmi văd familia din nou… îmi doresc să mă pot descurca singură, să dansez si să patinez așa cum o făceam înainte. Ajutați-mă ca viața mea să prindă culoare.

Multumesc!

Contacteaza utilizatorul


Eroina
coemntarii
Tu esti eroina vietii tale , draga mea ! Sa nu lasi pe nimeni sa isi stearga zambetul de pe chipul tau superb !
Adaugat de: RalucaRRM la data de 4-November-2016, 15:52
linie gri
 

 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau