Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

⚠ Caz inchis - Rusan Angelica

 
Data creare: 17-10-2017, 15:19
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 1 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
Imparte  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
Imparte
azp
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Rusan
Prenume: Angelica
Varsta: 21 ani
Judet: Constanta
Adresa: Loc. Baneasa
Telefon: 0734174322
E-mail: contact@imparte.ro
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adolescenti
Afectiuni: Boli neurologice
Grad handicap: Grad I - grav
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare
Sustinut de: Toate

Angelica isi doreste nespus de mult o tableta!

Pagina creata si certificata de catre echipa Imparte.ro, astazi, 17.10.2017.

 


 

Actualizare 22.12.2017
Cu bucurie va anuntam ca Angelica si-a primit tableta mult visata! Imparte.ro a marcat inca un succes care nu ar fi fost posibil fara ajutorul oamenilor cu suflet.

Multumim tuturor pentru sprijin, in special domnului Toader, dovada vie ca exista oameni dispusi sa-si ajute semenii aflati in situatii dramatice.

Ne bucuram cu totii alaturi de Angelica si dorim tuturor Sarbatori Fericite, un an nou plin de succese, realizari si multumire sufleteasca. Va asteptam alaturi oricand, in efortul nostru de a imparti binele si omenia catre cei mai putin norocosi.

Cu drag, Angi si echipa Imparte.ro

 


 

Angelica RusanAngelica este o fata in varsta de 21 ani, care sufera de hemipareza stanga si intarziere in dezvoltara psihica, inca de la cateva luni de viata si isi duce traiul in scaunul cu rotile.

Dorinta ei cea mai mare este sa aiba o tableta, pentru a pastra contactul cu lumea si pentru a comunica cu prietenii si rudele. In momentul de fata Angelica nu are nici telefon mobil.

S-a nascut ca un copil normal, intr-o familie cu 7 frati, actualmente locuind cu inca 3, alaturi de mama ei Tudorita, ceilalti 3 fiind casatoriti si la casele lor. Toata deficienta ei fizica a fost generata de tatal ei, nu stim daca ii putem spune om, un element al speciei umane care a dat in patima alcoolului si care si-a tratat familia cu violenta. Astfel ca abia nascuta, Angelica a ajuns de multe ori la spital cu convulsii, probabil unele din acestea atat de grave incat i-au afectat sistemul nervor central si i-au frant zborul catre o copilarie si o adolescenta normale.

Tudorita, mama Angelicai, este o femeie dedicata familiei care a reusit sa aiba grija de cei 7 copii si care in continuare se straduieste sa le asigure cele necesare. Ne bucuram insa pentru hotararea pe care a luat-o acum 8 ani, aceea de a renunta prin divort la omul care in loc sa-i aduca liniste si bucurii, i-a adus necazuri, distrugand viitorul si sanateatea unui copil.

Astfel, noi cei de Imparte.ro, la rugamintea Mihaelei, ruda cu familia Rusan, am hotarat ca putem, cu ajutorul vostru, sa-i facem cadou Angelicai tableta mult dorita, chiar pe 15 decembrie, de ziua ei. Si pentru ca stim ca o tableta fara internet este aproape inutila in ziua de astazi, ne-am gandit ca ii putem cumpara una care sa aiba si posibilitatea de SIM de date.
Noi credem ca cele cateva sute de lei necesare achizitiei, pot fi stranse in timp util, astfel ca sa-i putem cumpara o tableta cu Windows si conectivitate 3G.

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi, in efortul de a face o bucurie unui copil mare, fiindca da, Angelica a ramas mental la varsta unui copil, cu toate ca a reusit sa urmeze 4 clase de scoala.

Donatiile pot fi facute in contul - - - - - - - -  deschis la Raiffeisen Bank, pe numele mamei, Tudorita Rusan. Va vom tine la curent regulat cu mersul campaniei si in final cu surpriza pe care o va primi Angelica si de care inca nu stie nimic :)

Pentru protectia familiei si asa greu incercata, datele de contact apartin Imparte.ro. Va stam la dispozitie pentru detalii si va rugam sa trimiteti SMS daca nu raspundem la telefon. Imparte.ro este administrat de voluntari, cu propriile job-uri, care de multe ori ne limiteaza posibilitatile de contact.

Va multumim pentru intelegere, pentru ajutor si pentru ca sunteti alaturi de noi si de cei pe care ii sustinem!
Cu drag, echipa Imparte.ro

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau