Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

⚠ Caz inchis - Roca Roxana Andreea

 
Data creare: 26-07-2017, 15:26
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 2 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
Imparte  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
Imparte
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Roca
Prenume: Roxana Andreea
Judet: Bacau
E-mail: contact@imparte.ro
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Altele
Grad handicap: Grad III - mediu
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare
Sustinut de: Toate

Roxana Andreea RocaPagina creata si certificata de catre echipa Imparte.ro, astazi, 26.07.2017.


Update 20.09.2017
Astazi declaram cazul Roxanei inchis cu succes!

In urma campaniei de strangere de fonduri, cu ajutorul donatorilor carora nu le vom da numele si al Asociatiei Dedeman Bacau, Roxana a reusit sa stranga 1200 EURO. 

Caz inchis

Tot astazi, este o zi fericita atat pentru Roxana cat si pentru noi, primind vestea neasteptata ca diferenta de 1800 EURO pentru achizitia aparatelor auditive a fost achitata cu o saptamana in urma de o familie pe care o cunoastem, care ne-a devenit foarte draga si careia ii vom pastra anonimatul.

In aceasta seara, cu emotie in in suflet, Roxana va merge la Audionova Bacau pentru a-si ridica pretioasele aparate care o vor ajuta sa auda.

Ne bucuram nespus si multumim tuturor donatorilor care au au crezut in ea si i-au fost alaturi, ajutand-o sa-si implineasca visul, un vis devenit realitate prin oameni pentru oameni!

Persoanele care vor sa afle mai multe despre povestea Roxanei, sunt rugate sa ne contacteze pe adresele oficiale ale portalului, contact@imparte.ro sau admin@imparte.ro, protejand astfel intimitatea unei familii frumoase dar greu incercate.

Cu drag, echipa Imparte.ro

 


 

Roxana Andreea, o fata draga noua, care de abia a implinit frumoasa varsta de 25 de ani, are nevoie de ajutorul nostru.

Roxana s-a nascut cu deficiente grave de auz si implicit de vorbire, lipsa perceptiei sunetelor determinand imposibilitatea dezvoltarii limbajului.

Roxana Andreea RocaRoxana poarta aparate auditive inca de la varsta de 3 ani si jumatate, aprobate cu greu spre decontare, de catre medici de la Bucuresti, datorita eforturilor si insistentelor parintilor ei.

Fara sa exageram si prin prisma intregului istoric post ’89 al sistemului medical romanesc, avem dreptul sa ne exprimam indignarea fata de afirmatii venite de la specialisti si doctori in stiinte medicale, precum ca Roxana nu va fi niciodata un om normal si nu se va integra in societate. Da, intelegem deficientele sistemului medical romanesc, dar nu putem trece peste juramantul depus de un medic atunci cand intra in campul muncii, atunci cand trebuie sa faca totul pentru a salva o viata, pentru a ameliora o deficienta, pentru a alina o durere.

Cu toate acestea, atat Roxana cat si familia ei au mers mai departe, iar rezultatele se vad. Roxana a luat BAC-ul si a urmat cursuri de calificare, in prezent ocupand postul de bibliotecara la scoala din comuna Cleja, jud. Bacau. Isi doreste sa urmeze o facultate, pe care de altfel a si inceput-o, dar a abandonat-o din cauza situatiei financiare precare.

Ambitia Roxanei de a deveni un om normal, ne-a determinat sa demaram aceasta campanie, fiind convinsi ca acest copil, da, noi o numim copil chiar si la 25 de ani 😊, poate avea sanse mai mari de afirmare si dezvoltare.

Din pacate, Roxana se confrunta inca cu deficiente majore de auz, avand nevoie de un sistem electronic performant care sa o ajute in perceptia sunetelor, sistem nedecontat de CNAS si care costa aproximativ 13.000 Lei. Asta in conditiile in care posibilitatile familiei sunt minime, Roxana mai avand 3 surori, cea mai mica suferind si ea de deficiente de auz.

Roxana Andreea RocaNoi credem in Roxana si in viitorul ei si mai credem ca la randul ei, se va implica in a ajuta pe cei aflati in nevoi, conform principiului nescris al reciprocitatii. De fapt, si-ar dori sa se specializeze in logopedie infantila, in ideea de a ajuta copii cu deficiente de auz sau vorbire.

In speranta ca veti fi alaturi de noi, haideti sa ne implicam cu cat putem si sa ajutam un copil care a avut ambitia sa-si asigure viitorul, prin propria vointa, urmand o scoala in conditiile in care sufera de o deficienta majora in comunicare. Roxana s-a educat si autoeducat, fiind constienta de valoarea cunostintelor necesare urmarii unui curs al vietii mai bun si mai adaptat nevoilor societatii actuale.

NU mai acceptam donatii!

Pentru donatii, va rugam sa folosti conturile la Banca Transilvania (Transilvania Bank), deschise pe numele Roxana Andreea Roca:

RON:  RO89BTRLRONCRT03________
EURO: RO39BTRLEURCRT03________

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22.

Agentii economici sau organizatiile care doresc sa faca sponsorizari, o pot face legal si fara costuri, in baza prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea si in baza Codului Fiscal, printr-un contract de mecenat incheiat in forma autentica direct cu beneficiarul, sau prin contract de sponsorizare incheiat cu un ONG, in limitele a maxim 0,5% din cifra de afaceri si a maxim 20% din impozitul pe profit datorat statului, conditii ce trebuie indeplinite simultan.

Imparte.ro va sta la dispozitie cu detalii, pe adresa de e-mail: contact@imparte.ro.

Roxana si echipa Imparte.ro, va multumim cu drag

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau