Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Buchidau Mihaela

 
Data creare: 20-09-2016, 17:11
 
   
 
   
 
Acte doveditoare:  
 
 
Evaluare caz: 1 0  

Crezi ca acest caz este autentic?

Login pentru a vota

 
 
Administratorul acestui caz:  
geambasu  
 
Voluntari pentru aceasta persoana:  
geambasu
 
Au donat pentru aceasta persoana:
nu sunt donatii  
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta persoana:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Nume: Buchidau
Prenume: Mihaela
Varsta: 39 ani
Judet: Vrancea
Adresa: Com jaristea
Telefon: 0734417081
E-mail: buchidau_77@yahoo.com
Tip: Feminin
Categorie de varsta: Adulti
Afectiuni: Boli psihice
Grad handicap: Grad II - accentuat
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare, Fara sprijin familial
Sustinut de: Toate

Verificat de echipa Imparte.ro

Verificat de echipa Imparte.ro, astazi, 25.09.2016. Actualizarile se vor solicita catre Imparte.ro, in caz contrar existand riscul deteriorarii formatului paginii.


Sunt Buchidau Mihaela, am schizofrenie accentuata gr 2 ,eczema palma dishidrozica, polipi in copilarie operata de 2 ori, reumatism, intoleranta la lactoza, varice menbre inferioare.

Locuiesc cu parintii in comuna Jaristea,jud Vrancea. Parintii fiind pensionari si bolnavi; tata operat de cancer la colon in 2007, iar mama hipertensiva. Casa este mare, dar veniturile sunt mici nu ne permitem sa o intretinem, mai ales eu nu pot sa ma ocup de ea; pe ce sa dau banii mai repede pe mancare, medicamente, intretinere, lumina, apa, etc.

Am doi frati casatoriti in Bucuresti dar au probleme si ei in felul lor, pentru ca au copii. Vara fratele cu sotia si nepoteii vin la Jaristea, casa se umple iar cheltuielile cresc pentru ca creste consumul de apa si curent.

Tata si mama nu mai au putere sa munceasca, eu sunt bolnava si nu pot sa ii ajut cu mare lucru, de abia ma descurc pentru mine si ei sunt bucurosi cand ma vad bine, langa ei.

Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta financiar, pentru ca cei 700 ron pe luna sunt insuficienti, in conditiile in care doar factura la energie ne vine la vreo 500 ron pe luna, cand trebuie sa dam bani pe medicamente (in fiecare luna apare cate o problema, deoarece in ultimul timp ma confrunt si cu probleme hormonale specifice femeilor la varsta de 40 de ani). Am intrat la pubertate precoce la 9 ani, iar tulburarile menstruale sunt si de la medicamentele psihiatrice cred, dar pe care trebuie sa le iau. Anul acesta de exemplu, am avut o luna de zile ciclu (de fapt a fost o hemoragie care m-a secatuit de puteri). Ma confrunt si cu anemie feripriva in general si imi e si teama de doctori, mai ales de ginecologi si ORL-isti.

Imi place sa citesc si sa ajut copiii la teme, am facut si voluntariat si chiar mai doresc sa fac pentru ca este o terapie ocupationala.

Multumesc.

Contacteaza utilizatorul

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Doneaza obiecte
Are nevoie de creme dermatologice, alimente slab calorice
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau