Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 
 

Fundatia Sf Dimitrie

 
Data creare: 01-01-1970, 02:00
 
   
 
   
 
Administratorul acestui caz:  
fundatiasfdimitrie  
 
Voluntari pentru aceasta institutie:  
Imparte
Antoniaaa
 
Au donat pentru aceasta institutie:
ionvasile
edipaduraru
calinana
calinana
calinana
 
Vezi toate donatiile  
 
Evenimente pentru aceasta institutie:
nu sunt evenimente
 
Calendar evenimente:  
Judet: Bucuresti
Adresa: Str. Matei Basarab nr. 50 sector 3 Bucuresti
Site web: http://www.fundatiasfantuldimitrie.ro
Telefon: 021 323 51 35
E-mail: copiisitineri@gmail.com
Categorie: Fundatii
Domeniu de activitate: Lupta impotriva saraciei
Alte domenii de activitate: Programe pentru copii si tineri, Lupta impotriva saraciei, Sustinerea familiei, Asistenta mamei si a copilului
Servicii oferite:

1.Centrul de zi urmăreşte prevenirea excluderii sociale a copiilor şi familiilor cu risc crescut de izolare socială sau aflate în incapacitate de a oferi condiţii minimale de subzistenţă, creştere şi educaţie, printr-un program de servicii medicale, educaţionale, psihologice şi sociale oferite zilnic în cadrul centrului de zi.

2.Atelierul protejat al Fundaţiei Sf. Dimitrie oferă locuri de muncă tinerilor cu dizabilităţi, într-un cadru securizant şi adaptat nevoilor lor speciale. Tinerii sunt încurajaţi şi ajutaţi să deprindă abilităţi manuale şi disciplina locului de muncă. Munca este în primul rând o relaţie, pentru ca să-ţi placă să faci ceva trebuie să fi cunoscut vreodată bucuria gestului. În cadrul atelierului protejat tinerii învaţă, repetă gesturi creatoare care-i pun în relaţie cu ei înşişi şi cu ceilalţi, gestul creator îi transformă, le transformă viaţa, comportamentul, relația cu lumea.

Fundaţia Sf. Dimitrie funcţionează din anul 1996 şi are 2 activităţi principale : un centru social pentru copii şi un atelier protejat în care lucrează tineri cu dizabilităţi. În cei 15 ani de activitate, peste 2000 copii au fost susţinuţi de fundaţie, care a investit peste 2,5 milioane euro în programele socio-educative şi de susţinere financiară a copiilor şi familiilor acestora.

• Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie oferă : asistenţă şi îngrijire, educaţie şi supraveghere, consiliere psihologică pentru copii şi familie, sprijin material şi financiar familiilor cu venituri insuficiente.

• Atelier protejat pentru tineri cu dizabilităţi : sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi în vederea achiziţionării şi dezvoltării de competenţe profesionale necesare integrării pe piaţa muncii, prin crearea şi menţinerea locurilor de muncă în cadrul unei unităţi protejate - Autorizaţie nr. 168 / 2007 / Eliberată de Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Handicap.

Contacteaza utilizatorul


oameni cu suflet
coemntarii
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 2anisor si jumatate, 7 ani si, respectiv 9 ani.Va rog sa ma ajutati ca sunt in pragul disperarii. . Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 .
Adaugat de: la data de 4-October-2012, 18:22
linie gri
 
rog un ajutor
coemntarii
MA numesc Mocanu Andreea am 16 ani si locuiesc in vulcan jud hunedoara eu mai am 6 frati 2 mai mici ca mine iar ceilalti mai mari , tata este pensionar iar mama casnica ne descurcam ft ft greu ,, mama in urma unui accident de masina care a avut loc akm 1 an are mana prinsa rau , la cap un hematom nedizolvat , costele fisurate , ne descurcam ft greu , plange inima in mine cand imi vad parinti certandu-se din cauza neajunsurilor va rog din inima ajuta-ma ca de sarbatori sa pot readuce un zambet pe chipul lor :( va rog
Adaugat de: mirabella la data de 3-December-2013, 22:22
linie gri
 

 
Doneaza obiecte
Are nevoie de haine jucarii rechizite produse de igiena mobilier
 
Doneaza bani
 
Implica-te:
Devino voluntar online

Propune eveniment

Recruteaza voluntari

Aminteste-mi sa donez
Prezinta cazul tau