Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roAjutor Ingrijire batrani Oferte de serviciu pentru ingrijirea batranilor
 

Oferte de serviciu pentru ingrijirea batranilor

 

Persoanele varstice, bolnave si care au nevoie de ingrijiri permanente pot fi asistate de personal calificat chiar si la domiciliu. Iata care sunt cele mai noi oferte de ingrijire pentru batrani din municipiul Bucuresti!

FindJob.ro

Pe FindJob.ro gasesti o oferta de ingrijire pentru batrani in Bucuresti. Postul poate fi atat full time, cat si part time, salariul este negociabil si se ofera cazare si masa gratuita. Candidatul ideal este o persoana in putere, curata, rabdatoare, nefumatoare si responsabila. Anuntul expira la data de 2 mai 2013.

Expert Bone & Menaj

Compania "Expert Bone & Menaj" anunta deschiderea unui post de ingrijitoare pentru batrani (jobul este destinat in exclusivitate femeilor). Salariul oferit este cuprins intre 200 si 500 euro. Programul de lucru poate fi in regim intern, cu cazare si masa asigurate, sau extern, 10 ore, 8 ore pe zi, ocazional sau in weekend. Candidatele ideale au varsta cuprinsa intre 24 si 60 de ani. Sunt oferite 100 de posturi.

BonaMenajBatrani.ro

Site-ul BoneMenajBatrani.ro anunta, la randul sau, un post de ingrijire pentru o persoana varstnica in orasul Bucuresti. Programul este full time, 8 ore pe zi, de luni pana vineri, iar salariul este de 800 - 1000 lei pe luna. Se cauta o persoana care sa ii tina companie unei batrane lucide si care se poate deplasa. Candidata ideala este o femeie de 50-60 de ani, calda, blanda, calma si nefumatoare.

Descrierea jobului

In general, persoanele selectate pentru a acorda ingrijiri unor persoane varstnice bolnave trebuie sa aiba experienta in domeniu pentru a putea face fata solicitarilor pe care le presupune un asemenea job.

Postul de ingrijitor pentru batrani presupune adesea supravegherea persoanelor varstnice, pregatirea mesei, administrarea de medicamente la orele indicate de medic, realizarea menajului si a cumparaturilor, dar si sprijinul fizic si emotional.

Programul poate varia, de la cateva ore pe zi la gazduirea permanenta a ingrijitorului la domiciliul persoanei varstnice. Adesea, se impune si o evaluare psihologica a candidatului.

Salariul oferit

Remuneratia oferita unui ingrijitor variaza de la caz la caz. In general, se situeaza in preajma valorii de 1000 lei, suma putand creste in functie de orele petrecute alaturi de batrani, dar si de complexitatea cazului.

Foto: peckbloom.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rosalariu mic
coemntarii
dupa mine este o munca foarte grea, persoanele selectate trebuiesc sa fie foarte calme, corecte,cu mare simt de raspundere si cine pe 1000 de lei ar venii in conditiile astea, eu cred ca persoanele alese trebuiesc motivate mai mult financiar si in acelasi timp sa fie atent verificate sa nu comita greseli, dar asa pe 1000 lei cred ca nu isi da nimeni silita cum trebuie, se merge pe ziua trece, leafa merge! se compara 1000 de euro cu 1000 lei, munca este la fel, doar ca diferenta dintre ele este de vreo 3400 lei!
Adaugat de: crisa24 la data de 17-August-2012, 15:16
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sfaturi de ingrijire pentru cei varstnici

Servicii de ingrijire

Cursuri de ingrijitor batrani la domiciliu

Centre de ingrijire pentru batrani: conditii de internare si servicii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Cere ajutor  
Adauga un caz
Adauga un anunt urgent
Adauga o fundatie
Adauga o cerere de sange
Adauga o cerere de donatii obiecte
Cum poti cere ajutor
Ofera ajutor
Anunturi urgente
Cazuri urgente
Persoane fizice
Institutii sociale
Cum poti ajuta
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: