Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roAjutor Asistenta sociala Tabloul tinerilor de succes
 

Tabloul tinerilor de succes

 

 

Tineri de succes inca din primele lor clipe de viata! Ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii nostri, vrem sa aiba succes si sa devina tineri de succes. Iata un tablou cu cele mai des intalnite calitati ale tinerilor de succes:

  • Tinerii de succes se bucura se sprijinse refera la modalitatea prin care persoanele tinere cunosc afirmarea si intr-ajutorarea.

  • Tinerii de succes cunosc imputernicirea – abilitatea de a lua decizii pe cont propriu, de a ajuta un batran sau de a lua in grija un copil, dupa programul de la scoala; cea mai mare satisfactie a unui tanar in plina dezvoltare este capacitatea de a se realiza prin propriile puteri.

  • Tinerii de succes au asteptari si limiteevidentiaza puterea de exprimare si nevoia de a explora cat mai multe activitati, insa in functie de normele societatii.

  • Tinerii de succes isi iau angajamentul pentru invatareun sentiment intalnit in sufletul oricarui tanar, prin care acumuleaza informatie si descopera placerea lecturii.

  • Tinerii de succes promoveaza valori pozitivevalorile pozitive individuale ghideaza prioritatile si deciziile acestora. Recunoastem doua valori pozitive: valori sociale care implica ingrijirea persoanelor in varsta, dar si a persoanelor apropiate; alte valori sunt specifice caracterului personal, care este punctul principal de plecare in luarea celor mai bune decizii.

  • Tinerii de succes utilizeaza corect timpuluna din caracteristicile principale ale unei comunitati sanatoase pentru tineri este gestionarea corecta a timpului; cu cat mai multe oportunitati bine organizate pentru acestia, cu atat mai bine pentru comunitatea sociala.

  • Tinerii de succes detin competente socialecompetentele sociale ofera tinerilor instrumentele necesare pentru a duce mai departe valorile, credintele si prioritatile lor.

  • Tinerii de succes valorifica identitatea pozitivase reflecta in formarea viziunii adolescentilor despre propria persoana; fara asftel de calitati, ei s-ar simti fara putere si fara simtul initiativei si scopului.

Sursa foto: http://lignerosetny.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul – beneficii pentru tine

Sfaturi de ingrijire pentru cei varstnici

Rolul studiilor sociale in educatia tinerilor

Cum sa faci din organizatia ta un loc ideal pentru voluntariat

Cum sa donezi inteligent pentru o asociatie caritabila

Ce este protectia speciala a copilului?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Cere ajutor  
Adauga un caz
Adauga un anunt urgent
Adauga o fundatie
Adauga o cerere de sange
Adauga o cerere de donatii obiecte
Cum poti cere ajutor
Ofera ajutor
Anunturi urgente
Cazuri urgente
Persoane fizice
Institutii sociale
Cum poti ajuta
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: