Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roAjutor Asistenta sociala Bunastarea sociala azi
 

Bunastarea sociala azi

 

Bunastarea sociala exista in ziua de azi? Conceptul de bunastare sociala s-a nascut odata cu revolutia industriala, inca din 1800, ca urmare a schimbarilor provocate de miscarea de infiintare a parcurilor si locurilor de agrement. Miscarea a avut ca scop formularea aspectelor sociale morale de impact in comunitate. Unele din acele probleme ale bunastarii sociale inca exista si astazi si sunt influentate de fluctuatii economice, reorganizare constanta, schimbari demografice si servicii de sanatate prioritare.

Bunastarea sociala azi

O reexaminare sub lupa a nevoilor cetatenilor spune ca serviciile sociale trebuie sa se concetreze pe cresterea deprinderilor individului pentru bunastare sociala. Profesionistii in asistenta sociala ar trebui sa stabileasca de la inceput prioritatile sociale viabile in comunitate.

Despre oameni: totul pentru bunastare sociala

Problemele sociale sunt create atunci cand indivizii cauta sa-si satisfaca nevoile personale in feluri dezavantajoase fata de ei si fata de viata lor in comunitate. Abuzul este des intalnit in randul studentilor si are o valoare de crestere in randul femeilor, copiiilor si adultilor de varsta a doua. Abuzul este si o conditie majora a cresterii numarului de persoane fara adapost, purtatoare de virusuri, avand comportamente deviante sau care sufera de afectiuni severe.

Asistenta sociala si bunastare sociala

Aceste trenduri sociale – ale prezentului si ale viitorului – sunt provocari cu risc de extindere in afara activitatilor sociale, zonelor sau facilitatilor geografice. Persoanele care sufera de boli cronice, adultii care imbatranesc mai repede, copiii aflati in saracie, si toti cei care au fost abuzati au nevoie de ajutoare pregatite, capabile sa faca fata acestor categorii de persoane. Asistenta sociala inseamna traininguri, diversificarea activitatilor sociale, dezvoltare pshihica, implicare sociala, intelegere culturala, unitate familiala si coordonarea serviciilor.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Responsabilitatea sociala la nivelul corporatiilor

Reintegrare sociala: educatia pentru copii cu dizabilitati

Motivatia intrinseca vs Motivatia extrinseca

Integrare sociala si amplasarea gospodariei

Implicare sociala. Despre ingrijirea celor batrani

Imparte ajutorul tau pentru persoane fara adapost

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Cere ajutor  
Adauga un caz
Adauga un anunt urgent
Adauga o fundatie
Adauga o cerere de sange
Adauga o cerere de donatii obiecte
Cum poti cere ajutor
Ofera ajutor
Anunturi urgente
Cazuri urgente
Persoane fizice
Institutii sociale
Cum poti ajuta
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: