Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 

Ai nevoie de asistenta sau ajutor? Stii pe cineva care are nevoie sa i se intinda o mana pentru a depasi situatia dificila in care se afla? In aceasta sectiune, Imparte.ro iti pune la dispozitie instrumentele de care ai nevoie pentru a primi ajutor din partea comunitatii.

Adauga un caz care are nevoie de ajutor

Creeaza o pagina de prezentare a cazului unei persoane care are nevoie de sustinere si asistenta. Aceasta persoana poti fi chiar tu. Informatiile complete si specificarea clara a ajutorului asteptat vor determina mai multi oameni sa se implice in rezolvarea cazului.

Adauga un anunt pentru o cerere de donatie

Ai nevoie de alimente, haine, obiecte de mobilier sau jucarii pentru copii? Indiferent ce-ti lipseste, adauga un anunt prin care ceri o donatie, alta in afara de bani, prezentand pe scurt si cazul tau, situatia concreta in care te afli acum.

Adauga un anunt urgent

Apeleaza la comunitatea donatorilor printr-un anunt in care sa faci o descriere a cazului si a sustinerii de care ai nevoie. Pentru a adauga un anunt urgent nu este necesar sa te inregistrezi, insa vor fi validate doar anunturile care prezinta o situatie critica in care se afla o persoana si care are nevoie de ajutor acum.

Pentru a conferi credibilitate cazului tau iti recomandam sa lasi datele complete de contact si sa atasatezi sau sa faci trimitere catre documente care sa ateste veridicitatea acestuia.

Adauga o cerere pentru o donatie de sange

Adauga o cerere urgenta de sange. Specifica grupa de sange, RH-ul, cel mai apropiat centru de transfuzie sanguina sau unitate medicala unde se poate face donarea de sange.

Adauga o FUNDATIE

Adauga o Fundatie pe lista celor mai importante organizatii caritabile nationale. Daca fundatia pe care o reprezinti sau pe care vrei sa o promovezi are nevoie de donatii in bani, voluntari si expunere media, contribuie si tu la reusita campaniilor desfasurate de aceasta prin crearea unei profil de institutie.

Asistenta sociala
Alocatia pentru sustinerea familiei
Alocatia pentru sustinerea familiei Alocatia pentru sustinerea familiei este un sprijin acordat de stat tuturor familiilor care au venituri reduse si au in crestere copii cu varsta pana in 18...
 
Ancheta sociala pentru incadrarea intr-un grad de handicap
Ancheta sociala pentru incadrarea intr-un grad de handicap Ancheta sociala este un pas esential in procesul de evaluare a unei persoane care doreste incadrarea intr-un grad de handicap. Este realizata de un repreze...
Ancheta sociala pentru ajutor social
Ancheta sociala pentru ajutor social Ancheta sociala reprezinta unul dintre criteriile impuse de statul roman in vederea acordarii ajutorului social persoanelor care au venituri foarte mici si c...
 
Asistenta medicala transfrontaliera
Asistenta medicala transfrontaliera Asistenta medicala transfrontaliera ar putea deveni o realitate pentru romanii care calatoresc peste granite. Pacientii romani vor avea posibilitatea sa se t...
 
 
  Cere ajutor  
Adauga un caz
Adauga un anunt urgent
Adauga o fundatie
Adauga o cerere de sange
Adauga o cerere de donatii obiecte
Cum poti cere ajutor
Ofera ajutor
Anunturi urgente
Cazuri urgente
Persoane fizice
Institutii sociale
Cum poti ajuta
Citeste despre
Asistenta sociala
Reintegrare sociala
Ingrijire batrani
Protectia copilului
 

Creeaza-ti cont

Afla cum poti cere ajutor

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane